Service

Je thuis voelen, intensief vergaderen, ontspannen, bezinnen, verwonderen en stimuleren van de
creativiteit met “excellente vergaderen bieden wij de juiste omgeving en sfeer om van uw offsite,
conferentie en training een succes te maken.

 


 

Bijeenkomst (of evenement)

Een workshop, training, brainstormsessie of andere bijeenkomst vraagt om een speciale omgeving. Wij bieden drie ruimtes voor verschillende doeleinden, voor een gezelschap van 2 tot een maximum van 24 personen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u kunt werken met duidelijke focus, met alle apparatuur en ondersteuning die u nodig heeft. Het hele huis is voorzien van WIFI, Airco en voldoende parkeerplaatsen. We zijn altijd aanwezig om de service te kunnen bieden die u wenst, u eraan te herinneren pauzes te nemen wat zowel binnen als buiten het huis kan, in die ruimtes kunt u nieuwe energie opdoen om uw evenement voort te zetten.

Catering

Bij binnenkomst worden verwelkomd door de geur van door de gastvrouw zelf gebakken appeltaart. Wij zorgen voor bourgondische en eerlijke drank en spijzen voor tijdens de vergadering  van excellente kwaliteit.

Support

Tijdens uw evenement zal onze gastvrouw altijd aanwezig zijn om te helpen met technische vragen of andere verzoeken met betrekking tot kamerindeling, catering, dieetwensen. Dit om ervoor te zorgen dat uw verblijf soepel en naar wens verloopt.

Contact